BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, March 5, 2009

Langkah Pertama@1st Step Hekhek




















Assalamualaikum W.B.T

hahahaha...berjaya gak haku meluangkan masa haku ni
utk wat blog ni..preasure wooo haku dgn si dak atan 2....dia selalu sgt 'push the tempo' suh haku wat benda ni ekekek..

tujuan haku wat blog ni adalah utk tantapan kwn2 d seluruh pelusuk dunia ni tentang aktibiti geng2 kami d waktu lapang atau x lapang..tp selalu pun last minit nye plan gak menjadi..kalo plan awl msti x jd nye ekekekeke..haku kenal sgt dgn perangai kapitan haku 2..jap2 korg tau x kapitan 2 ape wei..kapitan=Kapten Galah Atan ekekekekeke...bnyik mcm superhero laa konon..pirahhhhhhhhhhhhhhh wakakakaka..Geng2 kami ni x ler segagah geng gagak hitam si parok 2...dan juga geng keluang hitam..tp kami ade kelebihan nye tau..
nak tau tnya laa kapitan nti ek ekekekekeke....

Geng kami ni d tubuh kan secara tidak rasmi(kira xde daptar la) pd tahun 2006 kalo x silap laaaa...2 pun dpt dr ihsan @15 la pasal taim 2 dorg ade wat tournement futsal bersama2 cetes2...so dorg perlu kan nma team so kami bg laa nma D'abdul ekekekekeke...korg leh tgk seperti gambo yg telah haku tepek kat sini....senor hanya ade 4 org je geng2 kami d awal pertubuhan nye...Zaeydee,Pirate3.afieyz,theAE86..kami mmg duk kat 1 kawasan laaaa....yg len 2 dorg join kami pun dr cenel @15 astro laman chat...kire kami dpt kwn2 pun dr chatting d sana laa..bnyak gak laaa dorg wat perjumpaan bersama2 chatters2 n moderator yg kami join...

mula2 kami buat perlawanan futsal dgn team degel fc dlu kenal2 dgn moderator2 lelaki yg dorg cakap gagah 2 wakakakakaaka...game 2 bkn takat friendly laa,kire mcm game mengerat kan sillahtulrahhim sesama umat laaaaa...dr situ kami saling berhubung dgn kawan2 len..kalo ade event ke,game ke,lepak2 ngeteh ke ape ke..sume kte contact laa ekekeke..wat masa ni 2 je laa haku nak tulis...len x haku citer lg ek...haku x ckup masa laa pulok ekekekekekeke......see yaaa in next story....ade bnyak story lg wei...korg tggu je..

hekhek d sudahi dgn wabillahitaufit walhidayah wassalamualaikum warahmatullah hiwabarrakatu........tata

8 comments:

SwapNAVY said...

well done D'Abdul kerna berjaya membuat blog..

ain aryana said...

ehekkkk.. aeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

AbdulWaheeD said...

ehekss ain aryana mwah mwah ekekekeke

AbdulWaheeD said...

oit swapppppppp nnti haku tepek gmbo korg lak ek ekekeke

Qen said...

hoh!

SwapNAVY said...

hoh hoh hoh opoccot...ekekekkekeekke

AbdulWaheeD said...

eheh qen ni....hoh lak dia..
culik bibik kang ekekeke

AbdulWaheeD said...

oit swappppp ko apesal haaaaaaaaaa..