BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, April 4, 2009

AKTIBITI BERKELAH SAMBIL BELAJAR....

Sabtu yg lepas kami ade la wat plan nak g mandi manda bersama-sama rakan2..tujuan dia x lain x bukan ialah sambil menyelam minum air nye hekhek..ni semua plan dakatan,mula2 dorg nak plan nak g Port Dickson,nak gerak dlm pkul 6 pg laaa..tp tau2 ler kalo plan kul 6 ni..selalu nye lambat hekhek..mmg kami dah tau dah..


tggu punye tggu pkul 12pm bru nak pergi..pergggghhhh giler ke ape..dah tgh hari 2 bru nak gerak.. smpai sana dah tentu pkul 2 punye...matahari dah naik wei..dokter dah pesan kalo nak mandi laut jgn time matahari naik nnti jd gulap wakakakakakak....so kami pun tukar plan ler pergi mandi sungai kat hutan lipur lintang kat pahang....ok gak 2 mandi air terjun tgh hari ni..air dia sejuk woooooo hekhek..


kami pergi dgn menaiki kereta sebanyak 3 buah je...ade laa dlm 10 org mcm 2..syokk woo dah lma x g mandi ar terjun ni.....sejuk giler air dia..menggigil den hekhek..x lma laa kami lepak sana pasal nak hujan hekhek...tp best laa walaupun sekejap je hekhek.....

balik terus g mkn kat asam pedas linda onn kat ampang...siyes laa sy x reti nak mkn kat situ...1 pun x sodap wei....tp nak wat mcm mna mna dah lapo kebas je laa hekhek....2 je laaa citer sepetang d air terjun hekhek


21 comments:

Mas said...

meset ni utk dak bagak: ingat tak ni kali ke berapa dah??? maap, maap jugak... ingat tetap ingat woo.. lalala....

Mas said...

ae.. sile metolkan time setting anda....

AbdulWaheeD said...

dak bagak 2 sape ek hekhek..
time setting cet ke ok2 hekhek

AbdulWaheeD said...

test tgk hekhek

kucinsiam said...

uuuuuuiiiiiii...
beshnyaaaaaaaa...

berenang renaaaaaaannnngggg...
huhu

zahiera24 said...

sistucennnnnn....
owg klu kn xyah berenang2 neyh...
terapong jerrrrr...
kakakakakaka...

Qen said...

hoh.. ni la ektibiti yg membawe 2 hari durjane dlm idop aku. next time jadik lagi, sumpah aku tempik kat sorang2

AbdulWaheeD said...

kucin-sy ingat bru nak ajak awak taim ni tau hekhek..tp mcm mna leh lupa lak hekhek

zahiera-oit oit zahiera....ape terapung2 ni ek hekhek

Qen-adakah sy bersalah hmmmmmmm..sy inesen ek hekhekj

Dak_Atan said...

nasib haku tak juin mandi2 nie..elergik ngan ayo kutur2 nie..huahuahua

zahiera24 said...

kakakakakaka..\
oittttttt apekkkkkkkkkkkkk..
aper oit2...
hohh!

AbdulWaheeD said...

dakAtan-bkn ko ke yg wat renang irama kat situ hakhak

AbdulWaheeD said...

punaya tul laa zahiera ni...
band mna ek hekhek

zahiera24 said...

kakakakaka..
ampesss...
apekkk neyhh...

Mas said...

tak juin laaa sgtttt.....
kang kalo ungket jungket terasa laks....

AbdulWaheeD said...

zahiera-kakakakaka ahsoooo

mas-ungkit je awkkkk..kasi ajo skit hekhek

zahiera249 said...

kakakkakaka apekkkk...

Dak_Atan said...

euwwww...haku elergik okkay mandi2 sg yg tercemar nie..nengok ayo pun taw..musti manyak kuman..euwwww..!!

kulit begok ngan beby jer seswai mandi kat sg nie..huahuahuha

Dak_Atan said...

uikk..tak juin ler..kalo juin pun musti TERkena paksa..huahuahua

AbdulWaheeD said...

wakakakakak boleh pakai ke ayat dak atan 2 hekhekl

Mas said...

ae: mmg nak ungket tapi karang majuk sbb kunun dh mintak maappp.. tapiii... wat lagik dan lagik serta lagik.. hoh!

TERRRRRRRRR la sangattttttttttt!!!!

AbdulWaheeD said...

wakakakakakakaka mas...sian dia kan...
kesian
kesian
kesian