BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, April 8, 2009

FAST & FURIOUS 4....

semalam,selepas haku blik koje je..haku terima panggilan dr kwn haku..dia ajak haku tgk wayang mlm 2..tnpa bertanya nak tgk citer ape,dkt mna haku pun gerak ler...tmpat yg dorg nak g tgk wayang ni ialah kat the summit usj...citer haku x tau lg..malas nak tnya..konon2 nak wat suspen ler hekhek..lepas 2 haku masuk panggung duduk kat tgh2 baru puas tgk hekhek...


dalam kepala dok pikir2 lg citer ape yg haku nak tgk ni..dragonball ke,knowing ke..last2 tgk dia nye stat pun dah tau..citer fast & furious 4 laaa..perghhhhhhhhhhhh best wooooooooooo..citer peberet laaa kata kan hekhek..


gempak giler citer ni..mmg best laaa.part yg best 2..taim dorg masuk terowong dalam gua 2 nak g mexico..perghhh dasyat giler....kalo korang belum tgk citer ni..sile2 laa g tgk ek..mmg best woooo...x rugi kalo tgk...haku bg 10 bintang utk citer ni hekhekl..
last skali pesanan saya..jgn sesekali meniru aksi dalam citer 2 ek..bahaya woo,ingat laa org yg tersayang hekhek..2 je laa haku nak kongsi citer haku hekhek..

6 comments:

Dehe said...

menyesal aku tgk knowing, tau aku tgk citer ni je, sape tak setuju tak berbaloi tgk knowing kat wyg bitau aku, haha

AbdulWaheeD said...

bg haku citer knowing 2 best gak..
tp nmpak mcm citer yg sama dgn citer lma lakonan nicholas cage gak.. ape ntah tajuk dia haku lupa laa pulok hekhek

Wawa_Nadwa said...

dh tgk cite ni.
polis tu emcem aar!
hehehe!

AbdulWaheeD said...

polis 2 ade supa mcm sy x hekhek

SeriyAmran said...

oh yeah!
already watched dis movie!
gile bezt la!
haha.

AbdulWaheeD said...

best kann watak paul walker 2 hekhek..
cool je mcm sy kan hekhek