BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, April 13, 2009

KEJOHANAN BOWLING CELEBRITY HERRITAGE...

Antara artis yg hadir
semalam bersamaan dgn ahad 12.4.09 telah berlangsung nye 1 kejohanan bowling celebrity herritage bertempat d summit usj pd jam 10 am...kami dpt undangan menyertai kejohanan ini pun last minit..nak x nak kami pun terima je pelawaan mereka 2 tnpa pikir panjang ekekeke..lg pun dah lama kami x join kejohanan2 beso ni hekhekl...
team mafia

ms_onion
boyott
gsm
madritz


VS



team d'abdulpirate
afieyz

theAE86
Emy
kami sertai kejohanan ini pun bukan ape sebenarnye..xde laa smapi plan nak menang no 1..tidakkkkk...kami tau kami x handal lg...belum taraf profesional lg..hekhek..kami sertai pun atas sebab d cabar oleh 1 team ape ntah nma dia.ade bunyi mcm mafia laaa team dorg 2 hekhek..ade ke patut nak cabo team kami ni...ape dah cukup bagus ke dorg 2 wakakakakakaka...
kami musuh
perang saiko bermula

konon2 1 hari sebelum game 2 dorg dah training kire leh kalah kan kami laa...
woooo dasyat dorg nye target ni..nmpak sgt nak balas den
dam dgn team kami ni wakakakakakaaa..siap bako2 lg 2 masa lepak kat ajimal hekhek..kami pun wat2 x kisah ler,.bg kami 2 semua cabaran btg kami yg dah lma x join kejohanan besar ni..
pasangan bahagiaorochimaru


pg 2 kam pergi mendaftar d kaunter..kami dpt 4 goddie bag,4 nasik lemak,4 mineral water...
dpt lane 12 lak 2 hekhek...tmpt peberet laa kata kan hekhek...lepas sesi memanas kan bdn selesai kami pun tekad nak tunjuk kan yg kami masih bagus dr team mafia 2 hekhek.

team yg cabar kami
anchor man team mafia

kami memulakan dgn balingan yg terbaik d frame yg pertama..1st time kami dpt point total 651..2 yg buat team mafia 2 goyang 2 wakakakakaa..game kedua dan ketiga kami dah stat minum..rasa mcm malas je nak main taim 2 wakakakaka...ade yg nak terbuang air beso ler,nak buang air kecik ler,x dpt hisap rokok ler,x ckup tido ler..mcm alasan dorg bg hekhek


result team D'abdul

VS


result team mafia


kami bermain sebanyak 3 frame..hanya 10 team terbaik je yg menerima hadiah...kami xde dlm senarai 2 pun hekhek.tp kami berjaya membuktikan yg kami masih hebat hekhek..sorry pd team yg berhajat nak kalah kan kami 2..kami tetap hebat...sile cuba d lain x ek hekhek

sape berani nak friendly
kami cemerlang

ni ranking utk game hari 2 hekhek
1-theAE86=482
2-madritz=449
3-gsm=436
4-afieyz=432
5-pirate=426
6-boyot=424
7-eme=383
8-onion-352

sempat lg 2 hekhek

gambo kenangan

ape2 pun kite berjumpa d len kali ek..harap kamu semua enjoy dgn citer sy ni hekhek..
sekian jumpa lg hekhek




10 comments:

SwapNAVY said...

aku dapat tengok jer gambar korunk...sweet sgt..huahuahauahuahuahaua

Dak_Atan said...

sebenarnya begok nak bagitaw..betapa suramnya suasana biler haku xjuin..muahahaha

bese ler..game murahan macam nie haku malas sangat nak buang masa haku yg berharga tu..huahuahua

Dak_Atan said...

weii swap..gambo owang len mmg sweet..ko jer yg tak bape nak sweet sangat..tapi sweet gak ler..pasal HITAM manis..huahuahuaha

AbdulWaheeD said...

haku malas nak komen org tua 2 punye komen..tp nak buat mcm mna kena mengalah org tua laa kata kan ekekeke

AbdulWaheeD said...

respek org tua wei hekhek

kakjahku said...

yuhuuuuuu..
meriahnye korg yek..sume cetez @15 kan

Mas said...

ae..
kita nyaris nak ponteng seminar ari tu taw..
mukan pe.. nk tgk pasangan bahagia tu aje.. huehueh...

kakjah yuhuuu... ko kenal ke idak kat aku nie.... lama kita tk sembang kat tmpt riz ek.. hik2

AbdulWaheeD said...

kakjah-ade yg bkn tau ekekeke
sy mmg bkn cetes @15 ek hekhek

mas-wakakakakaka 2 laa awk..rugi wooo

boboiz said...

wah..ingatkan nak main rugby...rupa2nya men boling.huh..apa apa pon aku enjoy baca kisah kau..

AbdulWaheeD said...

thanks bobiz..
haku ingat nak men rugbi gak wei..
tertipu haku dgn kawan2 ekekekeke